Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äktenskap..igen ;)



Håll mig vackra människa
vrid timglaset om igen
sidgå mig dagar genom år
från kvällen sen till gryningen

Tala med mig vackra människa
trollbind dina ord
måla vinterfall till mig
det vackraste på vår jord

För mig vackra människa
över randen av förnuft
segla med mig över hav
flyg genom oandad luft

Timme ut och timme in
bränn krossat glas i glöd
och sedan vackra människa
älska mig till min död.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-12 17:25



Bookmark and Share


  LassO
å den är underbar, fantastisk!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP