Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris med dig...




Mona Lisa

 

 

 

Vi försenade oss nästan

Från 

 

Ditt

Leende

 

 

 

 Det bakom galler

 

 

Sen kastade vi oss ut i staden

Notre Dame

och

Sacre Couer

 

Friheten i innanför

En livfull dag

 

 

Paris och Seinne

Je t´aime

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75