Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har inget porslin längre

 

 

 

 

 

och våra apelsinträffar har upphört

 

men…

 

du glömde Dina armar

runt min hals

 

krångelskapet är över

 

och höstdiset

känns välkomnande

 

och

dessa armar

glömda

dom älskar jag.




Fri vers av Miss Mod
Läst 768 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2009-11-13 14:50



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Skön att läsa och gillar tonen som ligger inbäddad i dina rader.
kanske en dov ljuvhet gömd i vemod.
2010-05-20

  /Isabel
Hur bra som helst!
2010-05-19

  Gunnar Hilén VIP
"Dom där" förbaskade armarna förföljer mig snart...nej inte snart, dag och natt. Varför skrev du så bra ?
2009-12-16

  Patrik Englund VIP
den här är skitbra

fatta att man glömt sina armar runt någons hals

så fint.
2009-11-28

  Lilla My* VIP
Underfundig text här...och alla dessa armar...eller två...Ja, snyggt virkat!!
2009-11-26

  lodjuret/seglare VIP
du är i ditt esse när du skriver,
det är då alldeles tydligt
ännu en text med vässad penna
ur din egensinnliga fatabur
trenne stekta sparvar får den
2009-11-24

  Yrre VIP
Mycket bra, ovanlig, tankeväckande,
rubriken passa så väl in och säger så mycket!
2009-11-20

  SusieQ
blir både glad och vemodig av denna.
2009-11-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, originellt
inget som är kopierat från någon mall
2009-11-20

  En strimma av guld
Fint skrivet och bra fångat om minnets känsla och upplevelse.
2009-11-20

    leelee
Vackert med fina minnen, trots krångelskap.
2009-11-20

  Deva
gillar denna kärleksfulla hyllning.
2009-11-15

    ej medlem längre
Sällar mig igenkännande till dem som tycker om denna dikt ...
2009-11-14

  Näckrosen
fint du skriver
2009-11-13

  Suzy med punkterna
Vad kan sägas mer än strålande
2009-11-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar dikt som skapar många finmålade bilder.
En inträngande dikt som skarpt berör.
Mycket fin där du gör själv för ditt namn, Miss Mod.
2009-11-13

  Gunnar Hilén VIP
Ok, själv hatar jag att minnas det som inte finns...visst gör jag det men jag hatar det.
2009-11-13

  Ola Rydberg
kärleksfullt
och härligt sentimentalt
( du glömde dina armar
runt min hals)
riktigt snygg rad
2009-11-13

  Fånga dagen
Fina varma kramrader :)
kram Anna-Karin
2009-11-13

    Bodil Sandberg
Det här är så berörande..hur de älskade armarna dröjer...jättevacker poesi!!!
2009-11-13

  stenen/ Yv Ericsson
Helt underbar dikt! Älskar i mitt stenhjärta stenhårt!
2009-11-13

  etthjärtaäralltidrött
Ååå så nytt att läsa dig såhär, fint!!!
2009-11-13

  Epione VIP
Oh vilken fin dikt.
Du bjuder på det enkla vackra bilderna här.
Minnet finns kvar och saknaden är stor.
Inget porslin..vilken bra titel.
Applåder och röda rosor
2009-11-13

  Carola Zettergren
OJ... det som finns kvar, himmel detta sparar jag, vilken fantastisk poesi..APPLÅDER!!!!!!!!
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod