Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga tiden och sätt ihop den med ett gem

 

 

 

 

för

den springer runt

och planerar sig själv

 

sluta yvas

jag hinner inte

 

någon stoppade in tiden i ett glas

med ett korn av sanning

 

jag tror den var rosa

och att den gick att vända upp och ner

 

att det alltid fanns tid kvar

men

så kolliderade

ordentligheten med en smörkniv

 

och

 

jag hinner inte

 

på trottoarerna ligger

tappade hakor

i högar

 

jag vänder tiden

tror den är rosa

 

men

jag hinner inte….

 

 

sluta skratta

åt mina tandlösa stränder

 

 

 

står min lycka

i Guds händer?

 

jag hinner inte…

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 535 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-11-13 22:40



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Skönt att du säger det också.

Det som finns att säga om detta.

Mer har jag inte tid att säga...
:-) kram
2010-12-05

  kärleks ängel
underbar närvaro!
2010-03-14

  blaite
du är riktigt bra bara så du vet..
2009-12-21

  Rosen VIP
Alltid ett nöje att läsa dina texter...analyserande, tidsinställande ur olika vardagsfenomen...
tid som går, utan människans hjälp, ur sökandet sladdar sekunder och fångas upp av minuter...
Tack för denna!!
2009-12-20

  Epione VIP
Jag tycker du är unik i dina texter, språket är speciellt och jag höjer ofta mitt ena bryn av förvåning.
Men vaggas in i igenkännande och trygghet.
Tappade hakor..underbart.
2009-11-25

  Carola Zettergren
Den där tiden.. aldrig är den i tid!!!
2009-11-19

  Eva Langrath VIP
Fångas in av orden och tiden stannar, jag hann läsa........
dina tänkvärda ord om att fångas av tiden eller fånga tiden.
Tack
2009-11-15

    Bodil Sandberg
Kära poetissa vilket språk du har säger jag bara..jag älskar hur du använder orden..så fantasifullt!!ja tiden springer ifrån..eller är det tvärtom..vi som springer ifrån tiden..kan man fråga sig
2009-11-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här rann verkligen tiden.
Medan man fångar tiden är det nog bäst att sitta på en stol.
2009-11-14

    ej medlem längre
Ju fler kom-ihåg-lappar man behöver, desto mindre hinner man ...
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod