Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Valium, God dag

 

 

 

 

 

 

var det något speciellt

du ville ha?

 

mår dina fastrar också bra?

 

är det mörkt på nätterna?

har du hjälp utav

tabletterna?

 

jag vet att du är ensam

och att det är svårt för dig

 

men…

 

tro inte på allt du läser

och på alla hårda ord

 

för

 

du är sedd och älskad

 

av

 

själva Moder Jord.




Fri vers av Miss Mod
Läst 596 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-11-14 12:50



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Du skriver så härligt humoristsikt allvarligt och med en så distanserad närhet att jag häpnar. Hur lyckas du med det? Det här är bara så underbart att läsa! Grattis och massor av applåder!
2010-01-29

  Eaglemountains VIP
Så starkt skrivet - så sant - så verkligt, så berörande! APPLÅD!
2010-01-16

  frantic
jaa..
moder jord
känns så mkt närmare
ansiktsnära..
än fader gud i himlen

och även om jag inte
tror
finns en mening..
driften att överleva
och avla
och sedan kanske
längtad
och saknad

huu vad det känns
kallt..

älskar dina dikter
de strålar ironi
och livsglädje
i all bedrövlighet
2009-12-07

  stenen/ Yv Ericsson
denna är fantastiskt bra. att ta sig igenom och vilja leva. men det är trögt.
2009-12-03

  Gormsen
Suveränt uttryckt med utsökta rim och en bärande rytm.
2009-11-25

  Epione VIP
Mycket bra.
Rimmen sitter perfekt.
Tragiskt med distans.
2009-11-25

    ej medlem längre
Ja-troligen!
2009-11-21

  Carola Zettergren
Underbart bra!
2009-11-19

    Bodil Sandberg
det här är så himla bra..ingen är väl så bedräglig som fröken valium!!

applåder applåder
2009-11-17

  aol
så trösterika ord
2009-11-15

  Suzy med punkterna
Tack för en fin söndagsläsning av dig och Moder Jord
2009-11-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att få in någe positivt
i allt så
sedan är det upp till den man ger det positiva att kunna ta meot således då
2009-11-14

  Roula O
mycket fint skrivet i tröstfulla ord...kram!
2009-11-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tröstansfullt vacker var det här alstret.
2009-11-14

  Johan Bergstjärna VIP
Ja ... man är aldrig så ensam som man tror .. tack för fina rader .. jag tror jag ska strunta i de där tabletterna ...
2009-11-14

  Eva Langrath VIP
Trösterika ord
2009-11-14

  walborg
Fint budskap!!!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod