Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kul är det egentligen på rasterna???????????????????




Empatibrist

Hon stod där i ett hörn av skolgården

I det andra hörnet

stod resten

och glodde 

I bland skrek de fula ord

 

När någon mot förmodan

gick i närheten av henne

var det bara för att komma åt

Ge henne ett slag i magen och

en kniv i hjärtat

 

Vad var det för fel på henne

Varför tyckte de inte om henne

 

Svaret

 

Hon var en människa av kött och blod

med bara gott och inget ont

Det enda onda hon ville

var sig själv.

 




Fri vers av Fialotten
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-10-20 08:46



Bookmark and Share


  Kattsvett
Mamma vem handlar det om?? Den var bra i alla fall
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten