Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaddå, är det försent att lämna in bidrag till hundraordstävlingen angående förändring?


Can I use just One minute of youre time?





För femmiljonteförtifjärde gången i mitt liv har jag lärt mej att om jag bara äter ordentligt så mår jag så mycket bättre och blir glad. Jag spar in på både psykologens dyrbara tid, den tid jag så ofta spenderar med att gråta och förtvivlade telefonsamtal till suckande vänner.

Efter fyra biff Lindström med stekt potatis, massor med rivna morötter och gröna ärtor blev jag så till den milda grad glad att jag började leka kurragömma mellan pelarnan med en urtjusig ansiktskrämsförsäljare på nedre plan i köpcentrat Stinsen i Sollentunas utkant.


Nu är han utan jobb och jag är med barn.







Prosa (100-ordare) av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 549 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-25 17:10



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
första och sista meningen njuter jag stort av! Partiet om Stinsen där i Sollentuna någonstans vemodigt svenskt och ensamt. En rik text mao.
2009-12-09

  Saga-Sofia
Haha. Underbar liten visdom.
2009-11-25

  *Camilla*
haha! Jag gillar den! kan inte säga mycket mer än det
för det var bara så. Ja underbart

-Camilla
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson