Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad snackar jag om? Äh . . . jag är mitt hemland




Relationsakuten – Maktbalans

 

Om en människa känner sig dum, svag, osjälvständig
Hjälp inte denna människa att känna sig, stark, intelligent
i ert förhållande och till slut självständig. Det är en omöjlig
ekvation som slår dig tillbaka, du förlorar din frihet.

För att du har lyckats skapa en till diktator eller kriminell
människa som skyr inga medel för att inte förlora vad det
fick den att känna sig stark och intelligent.

Om en människa känner sig dum, svag, osjälvständig
ge denna människa chansen att bli självständig och genom
att vara självständig ska den automatiskt tvingas till att bli
intelligent och stark utan att behöva ha makt över någon
annan endast en rådgivare. 

 

'Him that I love, I wish to be free, even from me'
- Anne Spencer Morrow Lindbergh



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Night Soul Woman
Läst 610 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-29 17:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Enligt en kvinna som forskat i saken, hon påstår att av de kvinnor och män som fördärvar andra människor så är det vanligt att en kvinna söker sig till en människa för att förändra den för att till slut lämna och söka sig ett nytt projekt då hon är färdig. Medan en man i en liknande sits försöker dominera och göra sin partner till en trasig människa, sedan lämna och söka sig ett nytt projekt när han är färdig. Medan positiva och starka människor försöker anpassa sig och söker närma sig varandra på ett mer jämlikt och utvecklande plan. Hon är författare, minns bara inte namnet.
2015-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Maktmänniskor är människor vars enda trygghet består i att kontrollera andra.
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman