Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taaa ta taaa ta tatatata taa ta...  ;-)




"Telstar" in memoriam

 

Till den låten lärde jag mig dansa foxtrot
med min bästa vän

felet var bara att hon vägrade
dansa "kille"

 

jag blev skicklig på att dansa
som en herre

förde som en hel karl...

det blev pinsamt
på den allra första skoldansen

båda ville vi föra...



med tiden blev jag dock lagom
"eftergiven"

slapp vara panelhöna...



men det var aldrig mina
skolkamrater

som bjöd upp den danssugna


äldre herrar i byn och utsocknes
av olika åldrar
bjöd gärna upp mig

de jämnåriga killarna
flockades kring mig i pausen
ville få en fläkt
ifrån den stora världen

men att dansa med den fläkten
var otänkbart...

en gång hämnades jag gruvligt -
bjöd upp en
på damernas tjuv...

- - -


numera har jag förlåtit
dem

så ock min barndomsvän...





Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 03:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Den där låten gillade jag när jag var liten, en väldigt medryckande och faktiskt ganska pampig sak... Det kanske inte är meningen att man ska dansa till den:):) Jag föredrog och föredrar fortfarande att lyssna, enbart! det har nog med simultankapacitet att göra:):):):):)
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP