Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick ur mitt hjärta


Drick sockerdricka ur mitt hjärta
för det bubblar och kittlar
när du ler
och dina läppar kommer nära

Drick vin ur mitt hjärta
för det bultar och ropar
vill du mer
och vill du kärlek lära?

Drick vatten ur mitt hjärta
för det stillar och visar
vad du ger
och vad du kommer bära




Fri vers av waileth
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-10-21 20:00



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
suggestivt
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth