Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var nyss på, ja en slags samling/ uppläsning/ samtal med Bob Hansson här på skolan där jag går. Det här är spontant skrivet, tankarna som hänger kvar såhär direkt..


Kärlek stavat Bob


Allt man gör för att få hångla.

Hångla som i att bli mottagen ärligt o härligt
som att bli varm av att du lyfter handen bara för att nudda vid mig,
inte för att vinka åt nåt eller klia dig

Hångla som i att få se och känna mycket hud, även om vi oftast håller in magen för att dölja ... dölja..?

Allt man gör, jag gör och inte gör:

Får panik om jag inte betalar bussen fort nog, kollar vart jag ska sitta på tåget minst 5 gånger innan jag sätter mig på min plats. Min Plats
Platsen som jag vet är min, för det står på Min Biljett.

Har du biljett?

Nehej

Har du legat naken med arslet mot solen och lett för dig själv för att du gör något. Viktigt. Viktigt på riktigt.

Som kärlek.

Kärlek som hångla...

Hångla som att öppna munnen för kärlek

__________



...viska i mitt öra Bob




Fri vers av waileth
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-03-09 11:45



Bookmark and Share


  edvin medvind
Jättefin... kan inte komma på nåt annat att säga... bob hansson är fin också.
2006-04-21

  frig
hångla och bob hansson är givna kort för en succé dikt,
men den här är mer ändå
den härt är riktigt jäkla underbar
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth