Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Total lycka


skatten


Ett hopp
med regnbågsrandig
fallskärm stort som ett
cirkustält
lyfter det mig
bland giraff och elefantmolnen
jag skriker för full hals
rakt ner i pölen
blöt som en barnapuss
seglar jag sen
iväg i mormorshatten




Fri vers av waileth
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-01-30 00:02



Bookmark and Share


  Anders P VIP
uppfriskande fri i fantasin, lite surrealistisk.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth