Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara instängd och hitta ut..tror jag.


Hitta ut


Skira tyger hänger längsmed
väggarna
Styva järnstänger trängs med
släggorna

Hitta ut
titt ut!titt ut
Håll för ögonen
blunda än
lite till och du ska sen

fånga luften utanför
du springer nu.ut för
kanten och nedanför

sköljer sjövattnet munhålans röster ren




Fri vers av waileth
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-04-05 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth