Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den snabbt, första raden ledde till den andra. läs snabbt!?


Andas ljuden bortom dig


Andas ljuden bortom dig
bakom dig
flåsar dig i nacken
framÅt dig
fram för åt dig
en symfoni
kronisk i dig
sykroniskt bultande
samåkt med genrer
sjunker långsamt
långt bort, lågt
andas ljuden inom dig


hämtar andan snabbt
hastigt ventilerar
skrattet ut
ett orosmoln
som samlats
ovanför huvudet
-på-spiken
uppblåst och uppsatt
poserar
i högsta position
över alla andra
lyser det gult ur ögonhålorna
Kroppens lampa
alltjämt upplyst är




Fri vers av waileth
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-04-05 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth