Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läste Lisbeth larssons artikel om chicklit-hjältinnan, eller kanske kvinnan och den romantiska berättelsen på dnkultur


chicklit

Den enda
Kärleken
jag vill inte nu
men jag längtar till när
jag vill bara inte
att Du ska komma
igen
igen
igen
vill inte att omständigheterna
ska kräva
igen
igen
igen
en romantisk berättelse i
mellanrummet mellan mr.
K. o K.




Fri vers av waileth
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-01-23 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth