Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
testtext som blev något mer än bara bokstäver, även om det hade räckt..


testing


nu testar jag bara,
tar ett steg och sjunker ner
med tåspetsen först
ner,
ner
i mjuka vita blöta snön
jag testar bara
för att se om marken är kvar




Fri vers av waileth
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-01-21 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth