Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

För ett kort ögonblick,trodde jag på dig
du sa att jag var ditt allt.

För ett kort ögonblick,trodde jag på kärlek
men det visade sig vara falskt.

För ett kort ögonblick,var jag förälskad
men nu så har mitt hjärta stannat.




Fri vers av Manal
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-06-23 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal