Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen över gatan

 

 

Det gick en man med vit käpp och hund över gatan

 

Han hittade precis dit han skulle

 

Han visste att han inte såg

 

Därför hittade han

 

Fram




Fri vers av Jazz-75
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 21:15



Bookmark and Share


  Uppfångad
Trevlig läsning som gör sig själv, bra struktur!
2009-12-12

    ej medlem längre
Trevlig dikt i afton glans. Tack för läsningen.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75