Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repellationsannons


Du vill ju ändå inte träffa mig så varför läser du det här? Är du masochist kanske? Eller har du inget bättre för dig? Vem jag är - är du verkligen intresserad av det? Ska du inte gå och titta på en spännande film istället? Eller läsa en god bok? Efter den är du säkert på mycket bättre humör än efter att ha läst det här dravlet. Om jag är masochist? Det vill du verkligen inte veta. Sadist är jag i alla fall inte, så om du har sådana böjelser kan du lika gärna gå vidare till nästa annons. Den är säkert mer inbjudande! Varför jag skrev den här? Ja du, det undrar faktiskt jag också... Jag kanske försöker bli på gott humör, på ett bakvänt sätt... Där fick du nåt att grunna på. Hej då! PS. Vi kanske "ses" i en annan annons. DS.




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 00:25



Bookmark and Share


  erkki
Det finns många konstiga djur på nätet. Säkert är det fler ointressanta än intressanta som läser. Så då har du vänt dig till en lite större läsekrets. Och det är ju det allt handlar om - när det gäller ens roll som skönlitterär författare, alltså...
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP