Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... del 4




slurp (4)


Läppar smeker
tungan dansar
över hårda skalet
över gröp och kullar

kraft i tänder
kärv i snäcka
någon vinner

Henry fångad av
det hårda




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 10:29



Bookmark and Share


  Anna*
Allt undersöks med munnen!
Det skulle bli en härlig barnbok...
2009-12-15

  Eva Langrath VIP
upptäckarlusta
2009-12-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bildrikt talande
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP