Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... del 6




de e fisken (6)


de e fisken Ida!

kommer
med fisken
till dig




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-14 10:32



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Underbar och så ögonblickssäker!
2010-01-03

  Anna*
Underbart! Tack för att jag fick läsa och dela stunden och glädjen ! =-)
2009-12-15

  Eva Langrath VIP
Underbara små pärlor som du bjudit oss om barnets nyfikenhet att utforska sin omvärld
2009-12-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart varma bilder har du bjudit på här i din svit.
2009-12-14

  Catharina Edin VIP
Som en riktigt rar bilderbok!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP