Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan

Ingen är perfekt
kärlek är indirekt
för verkligt för att minnas
jag lämnar livet
tar nu klivet
lämnar tysta tårar

jag går förbi de vakter som har tomhet i blicken
jag går igenom porten
går på vägen där inget finns på sidan
jag leker att jag möter någon
någon som är här
som vart där
nu är jag här

det värker i mitt hjärta för jag älskar dej
en stjärna får mig att minnas att du en gång älskade mig
du är älskad trots din ovisshet
du är älskad i en förevighet
fast i denna längtan
denna längtan blir en saknad
fast i att vara vaken

jag är din prinsessa och du är draken som håller mig fången
jag väntar den här gången
på dig att bli räddad
att bli lämnad att få känna en ömhet som fanns där
du är här där jag vill vara...




Fri vers av jennystyle
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-10-23 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennystyle