Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträng kyla - haiku

Snön gnyr under skon
Molnfritt, månfritt - stjärnorna
är nära i natt




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-17 20:21



Bookmark and Share


  Rachel Roth
snyggt!
2009-12-17

  Nanna X
ja, kände också något sånt när jag gick från stationen genom stan.. eller är det juljusslingorna som försätter en i ett astralt tillstånd?
2009-12-17

  LassO
Sträng kyla, sträng kvinna, vilket är värst? Eller sitter det ihop? ;=)
2009-12-17

  lycksele
Sträng kyla är nog väldigt relativt.
Här i Lycksele har vi haft runt -30 grader hela dagen + kvällen.
Vi brukar kalla detta väderslag för 'MYGGFRITT' ....
2009-12-17

  halmstrå
Tycker om hur du bryter raden - enligt regelboken men ändå oväntat.
Snyggt!
2009-12-17

  L Patrik W Johansson VIP
siktar herrn på stjärn haiku-hattrick

inte helt fel isåfall
eftersom de ritar bilder av det utanför
djupt inifrån så att säga

Be well,
LPatrikWJ
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon