Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lesbisk - gammal kärlek rostar aldrig

Lesbisk - så länge det ordet i världens minne består
lever Sapfo från Lesbos och hennes glödande kärlek




Bunden vers (Hexameter) av papillon
Läst 854 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-17 22:58



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
i en fin långsam vals...

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-29

  aol
så sant gillas
2009-12-18

  vera gade VIP
"När en gång du är död, ligger du glömd. Aldrig en eftervärld minnes mera ditt namn, ty du har ej plockat en enda ros på Pierias fält. "
Sapfo
2009-12-18

  LassO
det fanns en gång en "onan" med ;=)
2009-12-18

  vera gade VIP
kanske det kommer flera rader?...
2009-12-18

  halmstrå
Lite kul skulle det vara att åka dit. Ön alltså.
Men... alltså hexameter i två rader. ?
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon