Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt kära du

Godnatt kära du
Hoppas att nattens mörker sveper in dig i drömmar
och att de gör det nu
Hoppas att timmarna blir många
och att du vaknar först efter klockan sju
Hoppas att morgonen skänker dig ny energi
den som du behöver
så godnatt,
kära du




Fri vers av Charly
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-10-23 23:23



Bookmark and Share


  Staffan
Ja, den får avsluta dagen, förhoppnings blir jag inte nu lika jagad i nattens drömmar...
2005-10-24

  Therés
Tack! ;)
Nu ska jag gå och sova och inte sitta här mer.
Bra skrivet...särskilt för oss som inte kommer här ifrån fast
att vi borde gå till sängs.
Sov gott, du med, när det är dags.
2005-10-23

  Charly
Ja jag tänkte det, så sussa så gott kära poeter :))
2005-10-23

    Kräftan
Fin dikt att läsa innan John Blund hälsar på:)
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly