Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödeland

glöden har slocknat
tystnad härskar i ödeland

världen är täckt av aska
drömmarnas tid är förbi





Fri vers av Trädflickan
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 11:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag läppjar delar av en öken'
sanden fastnar på min underläpp
det är inte lätt
att ta in delar av världens undergång
gång på gång...
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan