Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har betalat mina räkningar ännu en gång

rusar mellan jobben

för en kort stund en rörelse under ytan anar en känsla som snabbt drar sig tillbaka

fyller mitt liv med  åtaganden

jag är nöjd men inte tillfreds




Fri vers av Trädflickan
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 12:33



Bookmark and Share


    johanni
Man får hoppas att även den biten snart ordnar sig.
2009-12-19

  firefire
ja så kan det kännas ibland...
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan