Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig får man snora ifred för henne... ;-)




När Musan ingriper...

Melodi: "Ack, saliga stunder"


Man hostar och snorar
och nyser som få
sitt tål'mod förlorar
och fryser som då
man ej blott i sinnet
nej, faktiskt var två...
Baciller man fäller
till ingen nytta heller
på vissa man skäller...
förgäv's, pigga ändå

de snart invaderat
vareviga smutt
av kroppen, kreerat
en sjujävla hutt
en bit under skinnet
och fixat en rutt
för hemska arméer
(jag vill ej gärna se er...)
nu får ni väl ge er
jag är snart bara skrutt...

Men aldrig att Musan
vill låta en sång
få sluta, för tusan
i tragiska språng
Mitt ex kom i minnet
med kärliga fång...
Poeten hon skänker
en tröst som något blänker
igenkänner ränker...
så tack, ännu en gång!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP