Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klämtan

 

 

Kyrkklockors klämtan genom öppet fönster

 

Mot frostig himmel

 

Som börjat skymma

 

Långsamt

 

Över hustak som rymmer liv som gett upp

 

Klämtar för en jul som gör intrång

 

Till ståndaktigas själars gråt

 

Slå ikväll

 

Klockor slå

 

För alla som behöver en längtan




Fri vers av Jazz-75
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-19 14:02



Bookmark and Share


  Jaseph
Vackert och starkt. Klockor som berör, som gör gott.
2009-12-20

  stenen/ Yv Ericsson
ja mkt bra. jag hörde klockorna förut. du satte ord på känslan. tack.
2009-12-20

  thyra
Ord som lämnars kvar hos läsaren. Fint!
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75