Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen min gumma, 4 månader utan droger, och du kommer hem... jag blir mjuk varm och lite kladdig...




Mjuk Varm och lite kladdig...

Mitt hjärta är mjukt, varmt och lite kladdigt.

Snön ligger vit och mjuk och jag kan höra dina lugna andetag

du har ett litet leende på dina läppar, och dina ögon är slutna i avslappnad vila.

Jag tittar, jag ser, jag myser och jag ler.

Mitt hjärta är mjukt, varmt och lite kladdigt.

Äntligen har du kommit hem

mina armar runt dig

du doftar som sommar

och du är mjuk varm och lite kladdig...

och jag...

Jag är lycklig.




Fri vers av zinna
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-20 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna