Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviket

Jag drömde om dig
Jag drömde om kärleken du kunne ge mig
jag drömde om törsten, längtan om trygghetens famn
Jag drömde om ömheten, värmen och kärlekens arm

En axel att gråta mot
en hand på min kind
ett hjärta som brann av åtrå för mig
Jag drömde om dig.

Du gav mig drömmar, ett hopp för framtiden
du gav mig tryggheten, armen och axelen att lena mig mot
Du var där i stormen, höll mig i din famn.
Du gråt med mig och log när jeg log.
Och jag älskade dig.

Vem är du älskling?
Vart är du kära?
Du bara försvann....

Dom tröstandes ord ,var ord av makt
armana som höll mig trygg, var bojorna som höll mig fast
orden som lyfte mig upp, tryckte mig ned
Och plutslig var allt bara ett spel

Och mitt i orkanen så lämnade du mig.....




Fri vers av zinna
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-09 01:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Så fint och berörande skrivet!
2014-07-10

  mare VIP
Bra skrivet
full av känslor
full av kärlek..
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna