Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ord dödar

När orden är makten
makten att förstöra
förstöra det vackra
och det sköra

När orden är vapnet
vapnet att skada
skada det sårbara
och det vara

När orden föder
otrygghet
och otryggheten väcker
det svarta

När orden fyller
hjärtat
Och blodet blir till is
och ångestens klamma hand
åter dig kramar

Vänder du ryggen till då?

När orden dödar,
dödar det vackra,
och det kära vissnar henn

När orden bryter ner
och kjärligheten blir till hat
När orden matar ångesten
Finns något av dig då kvar....

När orden är makten
makten över det liv du vil ha....





Fri vers av zinna
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-09 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna