Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du provade så hårt, du ville så mycket. Du ville visa att du mästrade livet. Det gick för en stund, men allt rasade, livet blev i obalans, och tankarna fick fästa sig... Oroen, smärtan, skammen och lögnerna blev för mycket, vägen blev för smal o


Om du dör nu....

Om du dör nu, kommer jag att gråta?
Gråta dom där tårana som jag aldrig fällt..


Om du dör nu, kommer jag att känna smärtan?
smärtan du burit på själv...


Om du dör nu, kommer jag att bli frisk
slippa sjukdomen medavhengighet...


Om du dör nu, kommer jag att sörja?
sörja över det liv vi aldig fick leva...


Om du dör nu, kommer jag att sluta vara rädd
rädd för att förlora det som var


Om du dör nu, kommer jag att sluta fråga?
fråga om den tomhet du lämnar oss i...


Om du dör nu, kommer jag att andas?
Andas med lettheten som vänn


om du dör...
Vad gör jag då...???




Fri vers av zinna
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-08 21:58



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket bra skrivet! Berör på djupet. <3 Kram
2014-05-08

  magiska systrar

Berörde mej starkt
vackert skrivet,och med en sån ärlighet

kram
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna