Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Vi drömde så stort
vi drömde om ett liv
du ditt
och
jag mitt

Jag drömde om ett liv
med dig vid min sida
jag drömde om sömn
utan smärta
jag drömde om en hand att hålla i
en axels som var stark
när jag var svag

Du drömde om ett liv
med mig vid din sida
du drömde om sömn som gav dig liv och skratt
en hand att hålla i
en axel att gråta på när du var rädd

Vi drömde så stort du och jag
vi drömde om ett liv
du ditt
och
jag mitt

Du ville så mycket
du ville visa dom,
dom som inte trodde
dom som såg ned på dig,
du skulle motbevisa
du skulle vara stark.

Jag ville så mycket
jag visade dom
dom som inte trodde
dom som såg ned på dig
dom såg min smärta
när du ramlade och blev svag

Rädslan biter tag i hjärtat
sliter och river i den innersta krok
Jag drömmer
om din hand
din axel vid min sida
min tår på din kind





Fri vers av zinna
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-05 20:59



Bookmark and Share


  Stephie
I like it! Superbra, genomtänkt och faktiskt, djup och nära.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna