Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 september skulle det bli 5 år med ett bättre liv, du har byggd dig stark, ramlat, rest dig ramlat , felat och lärt. Men nu förlorade du fotfäste, du mister tron på dig själv, och viljan till att slåss. Du är redd nu.... och jag är så förbannad redd...


Rädslan....

Tårarna på min kind är ord från mitt hjärta
som min mun inte klarar att uttala...
Ord som är hårda
av saknad och sorg
rädsla och smärta

ord som var mjuka av skratt och lycka

Åter en gång finner jag dig fångad
fångad av tankar och ett begär
Ett begär fött utifrån din smärta
villedande och falsk vagger den dig till ro.

Jag är redd nu
jag är så förbannad rädd nu

Ångestens dimma lägger sig rundt mina tankar
äter mig
fyller mig
mörknar mig...

Du min vackra vilsna själ
fångad i dina tankars mardröm
nattens mörker fyller ditt hjärta
och sakta ser jag dig vissna bort

Tårana på min kind är orden från mitt hjärta
orden min munn inte klarar uttala
orden jag skulle ha sagt
om mjukhet,
värme,
trygghet och lycka

Du var där,
du fick smaka på livet,
du fick vara stark en stund,
du fick visa världen vem du var

och så fallt du....
och allt det vackra
blev äten av ett begär

Jag är redd nu
så förbannad redd nu...

Du är redd nu
och tystnaden är ditt skrik om hjälp







Fri vers av zinna
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-26 00:07



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Åh, vad berörande det var att läsa. Hoppas allt går bra. Stor kram till dig och din dotter. <3
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna