Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svidande minne

Smärtan och svalkan ilar ännu i min kind,

en handfast souvenir.

Det ömmar och rodnar, detta svidande minne

av din handsalva (doftar Kamomill).

 

 




Fri vers av Dan Linder
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-10-24 12:05



Bookmark and Share


  Propella
Du är en mästare på dubbeltydighet! Denna text fullkomligen strålar; det ontsköna lyser med full kraft. Örfilen och kärleken blandas till en härlighet. Du har lyckats, återigen.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder