Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot: eget


Snöstrecket



snöflingor torkar
på bykstrecket




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-22 15:21



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
här fanns många ljusglimtar att se och röra. tack.
2009-12-22

    ej medlem längre
Väcker barndomsminnen även denna:))
Måste åka till stugan och se om sträcket där är lika vackert.
Strålande rader Anna!
2009-12-22

  Catharina Edin VIP
Bor du sådär vackert romantiskt, med snöflingor på tork?!
2009-12-22

  vera gade VIP
lättmanglat...
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP