Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen är inte sekundsnabb

jag kunde tala om sorgens ögonblick

bara för att den meningen berör på något sätt 

 

men

 

ett ögonblick är så kort

sorgen varar längre




Fri vers av Trädflickan
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-25 22:37



Bookmark and Share


    trying
åh så fint, så sant!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan