Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de ljusa stunderna, när var livet som vackrast?

 

den dagen jag flög fram

kände hur lyckan bubblade 

ville få mig att sväva

jag bar på dig,

du min förstfödda

snart 19 år gammal

 

jag minns ännu glädjen

så speciellt

det första barnet

 

så kom du

jag grät av glädje

 

var det då livet var som vackrast? 

med ett nyfött barn vid bröstet

 

oskuld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 23:12



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
ja visst var det då livet var som vackrast!
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan