Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillåter mig närhetsväntan

 

tillåt mig att längta

snart är du här 

 

värmen

ligga nära

ligga sked

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 23:42



Bookmark and Share


  Hans Christian
Texten är bra och titeln underbar.
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan