Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en uttorkad bäck behöver jag fyllas av regn

torr som öken väntar jag på vårens smältvatten som ska fukta mig

få mig att knoppas

väntar på sommaren som ska få mig att slå ut i blom

här finns bara ökennatt  kall

hetta som torkat ut

inte ens ett uns av väta sipprar fram

utmattad

utbränd vågar jag mig inte ens närma mig hägringen av dig dallrande av hetluft

en oas i helveteshettan

kan du fukta min uttorkade bäck

utan att förångas till vattendroppar som fyller på flödet men inget mer

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-27 23:32



Bookmark and Share


  Hans Christian
Oj, vad jag tyckte om denna text! Tack för läsning !
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan