Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ojojoj... inte bra med så många timmar där i sträck...




Matt efter besök i Forum


i flera timmar utstått
blandning

okvädingsord
saklighet

'lilla jag'-syndromet

oartikulerade
grymtningar

bara en replik till...

en vettig en (hoppas man)

häpnar över
allt osmält material

som dränker

sakliga
genomtänkta
inlägg

måste bli en lå-å-å-ång

paus nu - puuuh!





Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 22:19



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det här kan jag verkligen relatera till. Har inte besökt Poeters forum, men många andra, och det är ofta väldigt utmattande. Kanske för att jag alltid tar allt på så stort allvar. Det verkar finnas många männskor som inte tänker alls innan de skriver något och som vägrar att förstå vad andra menar. Sen finns såklart en del vettiga personer också som tur är.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP