Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar den 24/11-04


Bättre värld

Skrika, bråka, slås
Finns det någon värld bättre för oss?




Övriga genrer av Cicki
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-10-25 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki