Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 29/10-07. Är så lycklig!


Du är mitt allt

Du är mitt ljus när mörkret faller
Du är min eld som värmer mig
Du är min klippa som jag kan stödja mig emot
Du är mitt allt




Fri vers av Cicki
Läst 646 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-29 21:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En sprudlande vacker kärleksförklaring !
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki