Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte skrivit på länge, men nu 17 november 2012 skrev jag denna..


Tårar som

Tårar som sakta faller
Glädje, lycka, sorg
Tårar som sakta blöter min kind
Glädje, lycka, sorg
Tårar som bara rinner
Glädje, lycka, sorg




Fri vers (Fri form) av Cicki
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki