Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet tyvärr inte hur man gör massutskick...




Gott Nytt År, kära vänner!

 


Tack för ett ljuvligt år

fullt av trösterika, roliga, lustiga, eftertänksamma

och glada ord i alldeles underbara brev och kommentarer!



Jag önskar er alla ett gott slut och ett

ToppenGott Nytt År!

 

Stor varm kram!

Karin

 

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 20:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Detsamma till dig vännen min! Och tack för den färgglada hälsningen!
2010-01-01

  Ronny Berk
tack för den fina hälsningen; ett lustfyllt och värdefullt nyår till Dej !
2009-12-31

  aol
tack desammavännen,
2009-12-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tack det samma.
Gott Nytt År på dig.
2009-12-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
K ul att få *G.N.Å*
A bsolut och gott slut
R ara Tjej önskar jag Dig
I dag och sen ett 2010
N jutbart med ljuvlig brio!
********Kram*******
*********************
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP