Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bar himmel

 

 

 

Du

Var svår att motstå

Dina ögon var grå

Så grå att de ej kunde gråta

 

Jag

undrar om jag

också hade ogråtna ögon

före jag träffade dig

 

Och du mig

Med din blick

 

Genomborrad kärlek

 

Är allt

Jag är kvar

 

Kvarbliven

Strandsatt

 

På  ö

 

Omgärdad

Av hav

så klart

 

Men jag är inte dålig på att överleva

 

Fastän du aldrig lärde mig att segla

 

Övergav du mig så många gånger

Att jag nu kan korsa hav

Med bara tanken

 

Ja jag är på ocean

 

Till kontintent efter kontinent

 

Når min våg stränder

 

Himmel så skönt

Under bar himmel

 

Att lyssna till bruset...

 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 21:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin poesi som väl förmedlar känslor av besvikenhet och längtan; mellan raderna skymtar förhoppningar...
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75