Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt återgavs med tid, min dröm


Fri


Fri att falla

fri att fångas


ledas

från fållan ut igen


berätta, berätta hur lyste solen och molnen skuggade de

vandrade träden månljus
saftade gräset drömmar


där du slumrade.

vilade natten.


Jag ska bäva sagan härinne och
drömmarna.


vila bäcksfåra strid ej mera


fall månljus över bäcköringens stilla fladder

vågorna drar oss till ro

jag har hittat rötterna som sökt sig för törst

//jag ska inte ge vika//



dröm min.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2010-01-02 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP