Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som var min en stund

 

 

Du

 

Smakar solsken

Och salt

 

Vaknad

Bredvid

Är du närmast

 

 

Ända fram är nådd

Tills vi vänder om

Om och om igen

 

Drick båda Bägarna du håller om

 

Bli

Bara måttligt berusad

För jag vill känna 

Törst igen

 

 

 

 

Rastlöshetens vagga

Min famn

Vill ge ro

Under himmelssängs tak

 

Leder jag dig vilse

Vill att du letar på nytt

 

 

Upp mig

 

Du

Som

Var

Min

En stund




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-03 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
romantisk poesi som skimrar.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75