Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihop

 

 

Det finns dagar

 

Då marken ej är frusen

 

Och frostänglarna inte bitit sig fast i fönstret på andra sidan. Den mot köld.

 

Dagar då solstrimlor smulas sönder i hjärtan. Så att de når upp till ansikten.

 

 

Det finns dagar

 

 

Då ingenting är allt

Och det ensam

Är orsak till resten

 

Dagar av hav på tunga

Och ensam fågel

Mot moln

 

Dag som följs av dag som aldrig sett varandra

 

Men ändå

Är vackra

 

Ihop

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75